Fysioterapi

Hands on fysioterapeut

Fysioterapi kan se forskjellig ut fra terapeut til terapeut. Jeg liker å kalle meg for en «Hands on fysioterapeut». Det vil si at jeg ikke kun jobber med øvelser, men også gjennomfører manuelle behandlinger på en behandlingsbenk. Hvor mye manuell behandling og hvor mange øvelser avhenger ønskene og målene til pasienten. Det vil alltid være et samarbeid mellom terapeut og pasient.

I Drammen og Omegn tilbyr jeg hjemmebesøk etter avtale. Jeg har en mobil behandlingsbenk som jeg tar med meg ved behov. Ved booking av hjemmebesøk blir det lagt til ekstra tid for å bygge opp behandlingsbenken.

Hjemmebesøk

De fleste dagene i uka jobber jeg i en privat klinikk i Sandvika. De gjenstående dagene går til terapeutisk klatring og til hjemmebesøk eller firmafysioterapi etter avtale innenfor Drammen og Omegn. Hjemmebesøk er et godt tilbud for de som synes det er vanskelig å komme seg ut av huset, uansett av hvilken årsak. For andre er det rett og slett hverdagsluksus å unne seg en sportsmassasje hjemme.

Massasje

Sportsmassasje

Massasje er et godt kjent virkemiddel for å jobbe med muskelknuter, redusere stress og stramheter i kroppen. I en hverdag der mange av dagens timer går til sittende aktiviteter, eller yrker der det utføres tunge og krunglete bevegelser, kan en grundig massasje være godt for å myke opp muskulaturen igjen.

Kjennes muskulaturen stram, kan det oppstå ubehag og hemme neturlige bevegelser eller skape avviksbevegelser for å unngå smerter. Desto smidigere den muskulære bevegelsen er, desto bedre har vi det i egen kropp. I tillegg til økt velvære, er en massasje med på å øke fleksibiliteten og blodsirkulasjonen i muskulturen.

Spenningshodepine

Spenningshodepine har hånd i hånd med økt kontorarbeid, hjemmekontor og andre faktorer økt de siste årene. Årsaken til hodepine kan være mange, men for de som opplever økt hodepine under stress eller etter en lang arbeidsdag, kan ofte kjenne lettelse etter en dyp massasje.

Seniormassasje

Mange eldre kropper kan kjenne på at sofaen eller godstolen virker mer fristende enn å springe opp og ned bakkene i skogen og har rett og slett blitt mer hjemmekjær. Andre derimot skulle gjerne gått tur hver dag, men kroppen er ikke med på dette lenger. Når kroppen blir mindre aktiv og mer statisk, kan det lett oppstå muskulær ubalanse, noe som er en av mange grunner til vonde nakker, rygg, hofter og mye annet.

Og helt andre er så aktive de kan, men kjenner allikevel på vondter i kroppen av helt andre årsaker.

Uansett hva årsakene er, kan det gjøre godt med en massasje for å gjøre musklene mer fleksible og lokke tilbake blodsirkulasjonen.

Firmafysio

Jeg tilbyr å komme til ditt firma for både massasje og fysioterapi. Om ønsket kan vi også få til gruppetrening med ønsket intensitet. Uansett om målet er å få opp pulsen, eller bare det å strekke på hele kroppen før dagen starter.

Det å ta vare på kroppen sin også på arbeidsplassen er med på økt velvære og reduserte sykedager. Å løsne opp på stramme nakker, skulder og rygger kan gjøre en stor forskjell i en hverdag dominert av statiske stillinger eller tunge løft.

Dette tilbudet gjelder primært firmaer i Drammen og Omegn. For firmaer utenfor Drammen, vil det komme et tilleggsgebyr for kjøring.


Les mer om